Sensoty – Noorderplantsoen

Met Sensoty wordt groenbeheer in het Noorderplantsoen door gebruik te maken van sensoren realtime geoptimaliseerd.
opdrachtgever

Gemeente Groningen

dienst

SEC innovatie

start project

September 2018

einde project

Ntb.

contactpersoon

Ruben Deddens

Realtime advies voor stedelijk groen

Met Sensoty optimaliseren wij groenonderhoud van het Noorderplantsoen. Dit doen we door het toepassen van ‘sensor based’ technologie, waarbij bodem- en omgevingdata wordt vertaald naar onderhoudsadviezen. Door deze unieke technologie zijn wij in staat om altijd de beste adviezen te geven, op het juist tijdstip en op de juist locatie.

Waar wij voor staan

Onze missie is om met het beheerplatform Sensoty groenonderhoud te optimaliseren en groen in stedelijk gebied te versterken. Omdat we met Sensoty willen bijdragen aan een klimaatbewuste wereld, hebben we ons geconformeerd aan de Sustainable Development Goals.

Waar wij van dromen

Onze droom is om met Sensoty de versterking en ontwikkeling van stedelijk groen te waarborgen. Dit doen wij door realtime bodem- en omgevingsdata in te zetten. Met de daaruit voortvloeiende concrete ‘evidence based’ adviezen leveren we met Sensoty een structurele bijdrage leveren aan versterking en ontwikkeling van een gezond en groen Nooderplantsoen. We geven dit vorm door met Sensoty actief en structureel bij te dragen aan duurzaam groenonderhoud, klimaat-robuuste ruimtelijke ordening en de ontwikkeling van lokale flora en fauna.
Verder praten?

Ruben Deddens praat graag verder over de mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor deze opdrachtgevers.