Over de SEC groep

Secgroep bestaat uit een multidisciplinair team, dat een gezamenlijke drive heeft de toekomst positief te veranderen. Door onze kennis en ervaring in te zetten realiseren we impact op mensen, omgeving en bedrijfsvoeringen.

Het team

Tom Pals

Mijn naam is Tom Pals. Als jurist ben ik actief op het gebied van aanbestedingsrecht, contractenrecht en vastgoedrecht, maar ook op andere onderwerpen die het snijvlak raken van het privaatrecht met het publiekrecht. Ik ben een praktisch ingesteld jurist die een pragmatische en doeltreffende oplossing verkiest boven ellenlange en onnodige ingewikkelde adviezen. Reeds eerder was ik werkzaam bij een wereldwijd actief advies- en ingenieursbureau en bij een aannemer op het gebied van groen. Binnen SecGroep kan ik al deze ervaringen bundelen in een nauwe samenwerking met deskundigen die werken vanuit andere disciplines en ervaringen. Dat maakt het werk van een jurist binnen SecGroep leuk en veelzijdig.

Het team

Erik Schoenmaker

Hallo! Ik ben Erik Schoenmaker. In de tien jaren dat ik als groepscontroller de spil in diverse organisaties ben geweest, heb ik deze bedrijven heringericht en voorloper gemaakt qua technologie, procesoptimalisatie en financiële gezondheid. Ik hou van innoveren en krijg energie wanneer kleine wijzigingen een groot efficiënte voordeel geven. In een tijd waarin machines en informatietechnologische ontwikkelingen werk van mensen overnemen, moet je meebewegen. In die complexe transitie kom ik graag met simpele oplossingen die juist ondersteunend zijn. Ik kan daarom niet wachten om organisaties klaar te stomen voor de toekomst!

Het team

Robbert Pals

Mijn naam is Robbert Pals en werkzaam als groenadviseur bij SecGroep. Na het afronden van mijn hoveniersopleiding in Groningen, heb ik de opleiding ‘Management van de Leefomgeving’ gevolgd aan de HAS Hogeschool. Hierbij heb ik veel ervaringen en kennis opgedaan met betrekking tot het beheer en inrichting van de openbare ruimte. Hoewel de gehele openbare ruimte mij aantrekt, ligt mijn passie toch echt bij het groen. De constante groei, veranderingen en ontwikkelingen binnen deze markt vind ik erg uitdagend. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als uitvoerder en projectbegeleider bij een landelijke groenaannemer, heb ik de vervolgstap gezet om mij meer te focussen op de advieswereld. Mijn werkzaamheden bij SecGroep bestaan voornamelijk uit werkvoorbereiding en contractbegeleiding van groene projecten. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en digitalisering.

Het team

Ruben Deddens

Mijn naam is Ruben Deddens. Ik heb jarenlange ervaring met het aanleggen en onderhouden van de groene omgeving. Na het afronden van de opleiding Landscape engineering aan de Has Hogeschool heb ik zowel binnenlandse als buitenlandse ervaring opgedaan in het realiseren en beheren van de groene buitenruimte. Naast de praktijkervaring heb ik me voornamelijk beziggehouden met de voorbereiding en uitvoering van groene projecten in de breedste zin van het woord. Naast het technische deel heb ik erg veel interesse in innovatie, stedelijk groen en klimaatadaptatie.

Het team

Mitchell de Jong

Hallo, mijn naam is Mitchell de Jong, ik ben 30 jaar en woonachtig in Muntendam. Na de studie Communicatie en Multimedia Design ben ik eerst als programmeur en hardware developer bij een IT bedrijf aan de slag gegaan. Nu ga ik met SEC groep en Sensoty als programmeur mij bezighouden met het uitbreiden en optimaliseren van het online platform, zodat we klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden. Ik ga innovatieve softwaretoepassingen implementeren, die bijdragen aan een slimmer en efficiënter beheer van de openbare ruimte.

Geschiedenis

Hoe het allemaal begon

SEC groep is in 2017 opgericht door Ruben Deddens die indertijd als ZZP’er onder de naam Secgroen groenadviesdiensten gaf, onder meer aan overheden en aannemers. Een jaar later sloot Tom Pals zich bij Ruben aan. Omdat Tom zijn geld verdiende als jurist dekte de naam niet langer de lading en werd Secgroen omgedoopt tot SEC groep. Nadoen sloot ook Erik Schoenmaker zich aan, een financieel adviseur die zichzelf heeft leren programmeren. Een ware autodidact! ”Voordat we besloten samen te gaan in een bedrijf waren we zeker geen vreemden van elkaar. We kennen elkaar als sinds de basisschooltijd. Later werden we – bij toeval – collega’s, wat ons het vertrouwen gaf dat het ook zakelijk tussen ons zou klikken.”