Vacature

Werkvoorbereider groen (junior/medior)

Werkvoorbereider Groen (junior/medior)

Adviesbureau SEC groep, werkzaam in de groene buitenruimte, is op zoek naar jouw hulp!

Is bezig zijn met de groene buitenruimte datgene waar jij energie van krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SEC groep bestaat uit een multidisciplinair team, dat een gezamenlijke ambitie heeft de toekomst positief te veranderen. Door onze kennis en ervaring in te zetten realiseren we impact op mensen, omgeving en bedrijfsvoeringen.

Wij werken namelijk vol passie en gedrevenheid aan projecten voor een mooie en duurzame groene buitenruimte. Hierbij richten we ons op beleid, beheer, techniek en data gedreven monitoring van de groene buitenruimte.

Zoek jij een afwisselende baan waarin je optreedt als werkvoorbereider waarbij je opdrachtgevers ondersteunt bij diverse vraagstukken rondom de groene buitenruimte? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

Wij zoeken iemand die binnen ons bedrijf breed ingezet kan worden.

Wat ga jij voor SEC Groep doen?

 • Je bent bezig met het voorbereiden en ontwerpen van groene werken in de meest brede zin en geeft advies over de uitvoering van deze werken.
 • Je stelt bestekken op volgens de RAW-systematiek en je maakt technische tekeningen.
 • Je begeleidt aanbestedingstrajecten;
 • Je denkt mee en adviseert bij op te stellen EMVI-plannen;
 • Je houdt toezicht en/of directie op lopende (groen)projecten;
 • Je voert buiten kwaliteitsmetingen uit;
 • Je denkt mee over nieuwe thema’s en volgt de laatste trends en ontwikkelingen.

Je werkt op de locatie in Groningen of vanuit huis, maar je bent ook veel onderweg.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van Groen. We vragen voor deze functie een MBO diploma groen niveau 4 of een groene HBO opleiding. Verder heb je al eerder gewerkt met een tekenprogramma zoals bijvoorbeeld AutoCad of MicroStation. Je hebt ongeveer drie jaar werkervaring in de groenbranche.

Je staat positief in het leven. Je werkt aan de klantbeleving en stuurt op verwachtingen van de klant. Je weet wanneer je zelfstandig kan handelen en wanneer je binnen je team moet overleggen. Je bent sterk in samenwerken en anderen meenemen in waar je mee bezig bent. Ook een advies opstellen is geen probleem voor je. Daarnaast beschik je over kennis van de RAW-systematiek.

Wie worden jouw collega's?

Een jong en dynamisch team. SEC groep bestaat uit een team van jonge professionals die vanuit een multidisciplinaire gedachte groene projecten aanvliegen. Naast groenadviseurs bestaat het team uit IT- en inkoopspecialisten. Door het samenbrengen van onze kennis en expertise voeren we grootschalige en complexe projecten uit. Dat doen we in eigen beheer en soms bij de opdrachtgever. Een innovatieve en bevlogen aanpak staat bij ons altijd centraal.

De sfeer is informeel en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Zo organiseren we volop bedrijfsuitjes en zorgen we voor een persoonlijk ontwikkelingsplan en -budget. Daarnaast is er volop ruimte voor een gezonde balans tussen werken vanuit huis, hybride en fysieke afspraken.

Hoe maken wij jou blij?

Je krijgt de mogelijkheid om verschil te maken voor zowel overheidsinstanties als marktpartijen. Je werkt samen met een grote diversiteit aan opdrachtgevers, waardoor nooit een dag saai is. Naast de interessante opdrachtgevers, is het team van SEC groep uiteraard ook erg gezellig! We bieden je:

 • Een jaarcontract (minimaal 32 uur per week) – als we van beide kanten tevreden zijn wordt dit omgezet naar een vast contract;
 • Een concurrerend salaris;
 • Een onbeperkt aantal vrije dagen per jaar (wij geloven in vertrouwen en flexibiliteit);
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen;
 • Een werkplek op ons kantoor in Groningen (naast de dagen dieje vanuit huis of hybride werkt).

Enthousiast geworden? Top! Reageren kan tot en met 9 februari 2024 via info@secgroep.nl. We lezen in jouw motivatiebrief graag wat jij voor SEC groep kunt betekenen met jouw talenten. Daarnaast lezen we graag wat jouw ambities zijn en op welke manier SEC groep kan bijdragen om die ambities te behalen. Heb je nog inhoudelijke of anderszins vragen over de vacature? Bel dan even met Ruben Deddens op 06-29567825

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures:

 • Vacature: