SEC innovatie

We ontwikkelen en implementeren IT oplossingen die het mogelijk maken om onderhoud van de openbare ruimte op een slimmere, duurzamere en efficiëntere manier in te richten.

Innovaties bepalen de toekomst

Door onze multidisciplinaire kennis en ervaring maken wij impact op mensen, omgeving en bedrijfsvoeringen. Wij ontwikkelen zelf diverse technologieën die bijdragen aan slimmer en efficiënter beheer van de openbare ruimte.

Vernieuwing

Overheden en bedrijven spreken niet altijd dezelfde taal. Daarnaast is het doel van beide ook vaak verschillend. Overheden kampen met uitdagingen die opgelost kunnen worden door jonge dynamische bedrijven die werken in korte iteraties. Wij helpen, adviseren en ondersteunen overheden bij het oplossen van deze uitdagingen. Dit kan middels een combinatie van kennis en bestaande technologieën te combineren of door inhouse maakwerkproducten te bouwen.

Bij ons staat schaalbaarheid altijd centraal zodat wij overheden niet voor het gehele ontwikkelproces laten betalen, maar om ze mee te nemen als ‘launching customer.’ Zo ontstaat er, in een co-creatie, voor alle partijen een oplossing die aansluit en toekomstbestendig is.

Benaderbaar, flexibel en efficiënt

Bij ons staat de ‘no nonsense’ instelling centraal. We willen samen met de opdrachtgever op een efficiënte en doelmatige manier naar het optimale eindresultaat, waarbij toekomstbestendigheid van de openbare ruimte centraal staat. We hebben als kleine organisatie veel kennis en expertise aan boord, hetgeen ons flexibel, krachtig en benaderbaar maakt. Op deze wijze kunnen we de maximale toegevoegde waarde leveren voor onze opdrachtgever.

01

Input & Design

We verzamelen zo veel mogelijk informatie zodat er een eerste werkbare versie kan worden geproduceerd. Vervolgens maken we wireframes, starten we met het visuele design en denken we na over de softwarearchitectuur.

02

Software ontwikkeling

Als de structuur staat beginnen we met de software ontwikkeling. Hierbij werken we in teams met korte sprints, zodat de software stap voor stap gebouwd kan worden. Er is ruimte voor feedback en de klant is nauw betrokken bij dit proces.

03

Acceptatie & Livegang

De eerste versie van de software wordt in de acceptatieomgeving gezet. Gezamenlijk kunnen we testen, beoordelen en uiteindelijk goedkeuren! Bij eventuele problemen gaan we direct voor je aan de gang, we blijven dus partners, ook na de livegang.

Verder praten?

Erik Schoenmaker praat graag verder over de mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor deze opdrachtgevers.