Juridisch advies

Uw organisatie kan bij ons terecht voor juridische vraagstukken rondom vastgoed, ruimtelijke ontwikkeling en groen.

Juridische kennis als middel

Wij adviseren op het gebied van contractenrechten, vastgoedrecht en aanbestedingsrecht. U kunt ons inschakelen voor het opstellen van en het adviseren bij contracten, maar ook voor juridische vraagstukken die betrekking hebben de openbare ruimte of gebiedsontwikkeling. Of het nu gaat om een privaatrechtelijk of publiekrechtelijk vraagstuk, wij adviseren en kijken mee met een deskundige en pragmatische bril.

U kunt rekenen op laagdrempelig en pragmatisch juridisch advies. Wij gebruiken onze juridische kennis niet om ellenlange adviezen te schrijven, maar vooral om samen met onze klanten tot een juiste en goed onderbouwde keuze te komen. Juridische kennis gebruiken we als middel, en niet als doel.

01

Dichtbij

We staan dichtbij de core business van onze klanten. We kennen de praktijk van de mensen voor wie we werken en spreken dezelfde taal.

02

Pragmatisch

We vertalen complexiteit naar eenvoud op een manier die ons advies handzaam en bruikbaar maakt. Doelgericht en zonder omwegen.

03

Deskundig

Door technische kennis te combineren met juridische ‘know how’, kunnen wij onze klanten voorzien van de deskundigheid die zij nodig hebben. 

Verder praten?

Tom Pals praat graag verder over de mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers: