Groen advies

Veel organisaties hebben op projectmatige basis behoefte aan ondersteuning bij de invulling van groene projecten. We zijn experts in projectondersteuning en in te schakelen voor advies op maat.

Kennis, advies en innovatie

Het klimaat verandert en de druk om steden te vergroenen neemt toe. Om steden toekomstbestendig en leefbaar te houden is het van groot belang dat bestaande groene ruimtes in steden de aandacht krijgen. Daarnaast dient grijs zo veel mogelijk plaats te maken voor groen. SEC groen ondersteunt bij beleid, technische uitwerking en beheer.

Advisering

De samenleving is constant in beweging. Overheden en organisaties kunnen bij ons terecht voor het maken van de juiste keuzes en plannen. Door onze ruime praktijkervaring, kennis en ervaring zijn onze medewerkers breed inzetbaar. We adviseren op het gebied van techniek, beheer en beleid. Wij zijn altijd op zoek naar toekomstbestendige, verfrissende en innovatieve oplossingen. We verzekeren onze opdrachtgevers hierdoor altijd van een verrassend en vernieuwend eindresultaat. Door ons multifunctionele projectteam benaderen we projecten vanuit diverse expertisen en voeren we de werkzaamheden van begin tot eind in eigen beheer uit.

Benaderbaar, flexibel en efficiënt

Bij SEC groep staat de ‘no nonsense’ instelling centraal. Samen met de opdrachtgever werken we op een efficiënte en doelmatige manier naar het optimale eindresultaat, waarbij toekomstbestendigheid van groen en leefbaarheid centraal staat. We hebben als kleine organisatie veel kennis en expertise aan boord, hetgeen ons flexibel, krachtig en benaderbaar maakt. Op deze wijze kunnen we de maximale toegevoegde waarde leveren voor onze opdrachtgevers.

01

Beheer

We kijken vanuit de praktijk naar beheervraagstukken en vertalen dit naar de juiste instrumenten voor de klant en de inwoners. Afstemming tussen doel en gebuikt staat altijd centraal.

02

Beleid

Groen speelt een belangrijke rol bij wonen, werken en verblijven. We verankeren een stevig groenbeleid in de organisatie dat bijdraagt aan een toekomstbestendige inrichting van de openbare ruimte.

03

Technisch

We denken mee in de ontwerpfase, ondersteunen in de keuze van contractvormen en zorgen voor de technische uitwerking van plannen. Gezamenlijk realiseren we ambities, waarbij groene kwaliteit voorop staat.

Verder praten?

Ruben Deddens praat graag verder over de mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers: