SEC groep helpt overheden en organisaties met advies en innovaties om de beste keuzes te maken in de openbare ruimte.

SEC groep

Toegankelijk, servicegericht en hoogwaardige kwaliteit

SEC groep is de specialist op het gebied van de openbare ruimte. Wij geloven dat een combinatie van innovatie, technisch-, en juridisch advies de basis vormen voor een gezonde en duurzame leefomgeving. We houden van korte lijnen en willen de toegankelijke en servicegerichte partner zijn voor al onze klanten.

01

SEC groen

Veel organisaties hebben op projectmatige basis behoefte aan ondersteuning bij de invulling van groene projecten. We zijn experts in projectondersteuning en in te schakelen voor advies op maat.

02

SEC tender

SecTender adviseert en begeleidt overheden en marktpartijen bij het organiseren en het voorbereiden, opstellen en indienen van een inschrijving op een aanbestedingsprocedure.

03

SEC innovatie

SecInnovatie ontwikkelt en implementeert IT oplossingen die het mogelijk maken om onderhoud van de openbare ruimte op een slimmere,duurzamere en efficiëntere manier in te richten.

SEC innovatie

De openbare ruimte haarscherp in kaart dankzij de Sensoty applicatie.

Sensoty is een beheerplatform dat met behulp van ondergrondse en bovengrondse realtime sensordata de invloed van mens en klimaat op groenkwaliteit in beeld brengt.

laatste artikel

Vergroening van private eigendommen

laatste project

Gemeente Delfzijl